Yogamatje.nl

Yogamat Rubber is onverwoestbaar, deze yoga mat is milieuvriendelijk, absorberend en isolerend.

Kenmerken van de Yoga mat Rubber:

Yogamat Rubber is een heerlijk, dikke yogamat waardoor de mat schok- en warmte absorberend is en trillingen opvangt. Door de stroefheid van de yogamat is het plezierig om op deze mat uw asana’s te beoefenen. U heeft hierdoor een goede grip. Door de structuur is de yogamat isolerend, de warmte blijft boven de mat terwijl de kou eronder blijft.


Een nadeel van deze yogamat zijn de hele kleine oneffenheden, die ontstaan tijdens de productie. Het produceren van pvc en tpe yogamatten gaat door middel van walsen en dit proces veroorzaakt de oneffenheden.


Toppers van yogamatten zijn yogamatten die aan uw wensen voldoen.

Yoga mat Schapenwol is een zeer huid vriendelijke natuur yogamat met een slip vaste natuur latex ondergrond. Deze yogamat van hoogwaardige kwaliteit is uitstekend geschikt als warme en aangename mat voor yoga en meditatie.


De wol waarvan de yogamat is gemaakt geeft een heerlijk warm, comfortabel gevoel en heeft diverse therapeutische eigenschappen.


De yoga mat vraagt om een intensiever onderhoud dan de overige yogamatten maar gaat des ondanks bijzonder lang mee. Verder is de yogamat recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Naar webshop yogamattenDe yogamat Rubber heeft een afmeting van: circa 200 x 60 x 1 cm en heeft een gewicht van circa 3 kilo.