Yogamatje.nl

In ons programma vindt u yogamatten voor zowel beginners, gevorderden als professionele yoga beoefenaars.

Met zorg zijn de yogamatten door ons en onze medewerkers uitgezocht. Mocht u vragen hebben over onze producten neem vrijblijvend contact met ons op.

De juiste yogamat heeft een goede prijs - kwaliteit verhouding, is duurzaam en van een goede kwaliteit. Dat is waar wij naar streven.

De yogamat Rubber uit ons uitgebreide programma heeft alle voordelen van de juiste yogamat in zich. Deze yogamat is onverwoestbaar.

 De mooie dingen van moeder aarde en onze idealen

Ons bedrijf is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen.

 Yoga, Meditatie, Ayurveda en Mindfulness is waar wij ons volledig voor inzetten. Al decennia lang is yoga onze lifestyle. Wij doen er alles aan om onze opgedane kennis via informatie verstrekking en verkoop van de juiste producten, te delen met onze klanten. Ons bedrijf is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast houden wij stevig vast aan onze idealen, de aarde biedt ons vele mooie dingen die we niet mogen verkwanselen.‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’.


Helaas bestaat dé allesomvattende oplossing niet maar we kunnen ons er wel voor inzetten.

Over onze filosofie over yoga Yoga is onze lifestyle

Yogamatje.nl

Ons bedrijf is:

Vasthoudend aan idealen

Betrouwbaar

Alert op nieuwe ontwikkeling

Staat open voor uw suggesties

Flexibel

Innovatief

Onze wereld,
is de wereld van yoga

Onze organisatie heeft diverse kanalen om een goede bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Via onze website Fascinerend wordt alle yoga, meditatie en Ayurveda informatie die wij door eigen ervaring hebben opgedaan, doorgegeven. De website Yogini is onze verkoopafdeling waar u producten vindt op gebied van yoga, meditatie en Ayurveda, deze producten zijn samen met onze medewerkers met veel zorg en inzet uitgezocht.

Meer over Yogini.nl

Links: